Ontwikkeling 4 horeca locaties Dordrecht

Prohuis ontwikkelt 4 horeca locaties direct aan de A16 te Dordrecht op het nieuwe bedrijvenpark genaamd “DistriPark” in Dordrecht. Elke unit beschikt over een eigen buitenterras. Het bedrijvenpark is een nieuw uniek, groot, duurzaam, logistiek bedrijventerrein langs de A16 bij Dordrecht en beslaat 67 hectare logistiek terrein.

Het bedrijventerrein krijgt een eigen op- en afrit op de A16 via beide kanten beschikbaar. De ligging direct op het knooppunt van de Dordtse Zeehaven, de havens van Antwerpen, Rotterdam en Terminal Alblasserdam, garandeert dus een goede bereikbaarheid en snelle ontsluiting over weg.

DistriPark Dordrecht wordt all-electric en is aardgasvrij. Daarmee is 100% energieneutraal ondernemen realistisch. Daarnaast komt er op het terrein een waterstof-facility point, staan er vier windturbines en een zonnepark.

De volgende afmetingen zijn beschikbaar:
Unit 1: ca. 140m2 BVO exclusief buitenterras
Unit 2: ca. 140m2 BVO exclusief buitenterras
Unit 3: ca, 132m2 BVO exclusief buitenterras
Unit 4: ca. 244m2 BVO exclusief buitenterras

Nadrukkelijk zij vermeld dat deze vrijblijvende informatieverstrekking niet als een aanbieding of offerte mag worden beschouwd. Aan deze gegevens kunnen geen rechten worden ontleend.

Kaart & buurt

Onze website maakt gebruik van cookies om de gebruikservaring te verbeteren, door de site te gebruiken stemt u in met ons gebruik van de cookies.