Vandaag bouwen aan de toekomst van morgen.

Op zoek naar een optimale balans tussen innovatie, duurzaamheid, 
rendement en milieu? Wij zijn ProHuis, de duurzame bouwer voor de toekomst en bouwer van het eerste circulaire bedrijvenpark! 

Meer informatie over een uniek en duurzaam bouwproject in uw gemeente?

Onze pijlers

Wij doen meer met Ambachtsezoom!

Jarenlang heeft ProHuis gebouwd volgens de normen van het Bouwbesluit. Wij vroegen onszelf af: “Zijn er niet meer mogelijkheden om bij te dragen aan een duurzame toekomst?” Het antwoord daarop is ja. Die zijn er zeker. Duurzaamheid is het heden en die grijpen wij met beide handen aan. Wij presenteren u met trots ons Project Ambachtsezoom.

Duurzaamheid en de toekomst

Een duurzame keuze maak je niet alleen. Daar heb je partners voor nodig. Overheden, investeerders en eindgebruikers die de uitdaging willen aangaan om de balans tussen innovatie, rendement en milieu samen te herzien. Elk materiaal en iedere fase in het bouwproces houden we tegen het licht. Wat kan duurzamer? Hierop volgen tal van antwoorden die ons helpen duurzamere keuzes te maken.

Samen met u

We doen dit voor een duurzame toekomst, voor onszelf, de mensen om ons heen en de generaties na ons. Vanuit de gedachten duurzaamheid. Dat is dé manier waarop we bedrijventerreinen inrichten. We zorgen voor een natuurlijke omgeving met veel bomen, planten en dieren. Vogelhuisjes, insectenkasten, hagen, groene wanden. Alles voor een mooiere, gezondere en meer stimulerende werk- en leefomgeving en grotere biodiversiteit. En al die keuzes maken we samen, voor een duurzame toekomst.

Wat anderen zeggen

Volledig circulair bedrijvenpark

“Bij het pionieren heb je behoefte aan innovatieve en betrouwbare partners. Zo zijn we in contact gekomen met ProHuis. Zij hebben veel ervaring met zulke vraagstukken. Als je de resultaten ziet denk ik dat we daar samen, als gemeente én als ProHuis, heel trots op kunnen zijn.”

André Flach
Wethouder Hendrik-Ido-Ambacht

Prachtige uitbreiding van ons bedrijf

Door te kiezen voor het circulaire bedrijvenpark Ambachtsezoom hebben we een statement afgegeven richting onze medewerkers, organisatie en onze klanten. Bij ProHuis doen ze wat zij beloven en de mensen achter de organisatie maken voor ons het verschil dat wij geloven in hun werkwijze. We zouden het morgen zo weer doen. 

Johan van Wijk
Koper unit in Ambachtsezoom

Tips

Ontvang 5 redenen waarom uw gemeente dient te verduurzamen

Onze website maakt gebruik van cookies om de gebruikservaring te verbeteren, door de site te gebruiken stemt u in met ons gebruik van de cookies.