Bouwmanagement

Prohuis rekent de hele levenscyclus van vastgoed tot haar werkterrein. Met de expertise die door de jaren heen is opgebouwd, is Prohuis in staat elk project van het eerste idee tot en met de uitvoering en oplevering ervan voor haar opdrachtgevers te verzorgen. De werkwijze wordt telkens afgestemd op de specifieke wensen van de opdrachtgever: maatwerk dus. De basis van dit maatwerk wordt echter wel gevormd door een vaste benadering van de projecten.

Werkwijze

Inventarisatie

Wij brengen met u uw wensen en doelen in kaart en bespreken de locatie of het betreffende object. Hierdoor ontstaat een concreet beeld van de mogelijkheden van uw project. Uw wensen en doelen en onze kennis zorgen voor het opstellen van het beste plan.

Planontwikkeling

Na de inventarisatie ontwerpt een architect diverse concepten. Uit deze concepten kunt u het beste ontwerp kiezen. Aan de hand van het gekozen ontwerp brengen wij alle kosten voor het project in beeld zodat u precies weet waar u aan toe bent en het rendement bepaald kan worden.

Voorbereiding

Na goedkeuring van het ontwerp en de kosten wordt het uitwerken van het definitieve plan in werking gezet. Er zullen onder andere gesprekken plaatsvinden met de gemeente, omwonenden, aannemers en andere belanghebbenden om tot realisatie van het plan te komen.

Lancering

Na alle voorgaande stappen kan de uitvoering van het project van start. Tijdens de realisatie van het project zijn wij uw aanspreekpunt en ontzorgen wij u door alle voorbijkomende zaken tot en met de oplevering te regelen.

Onze website maakt gebruik van cookies om de gebruikservaring te verbeteren, door de site te gebruiken stemt u in met ons gebruik van de cookies.