Waarom u kiest voor ProHuis vastgoedbeheer

Één aanspreekpunt

Als klant heeft altijd één aanspreekpunt binnen ProHuis
Vastgoedbeheer. Hierdoor zijn er korte lijnen en zijn alle ins en outs bekend. Daarnaast is ProHuis Vastgoedbeheer 24/7 bereikbaar voor zowel huurders als verhuurders. Met onze no nonsense mentaliteit weten we elk vraagstuk binnen het Vastgoedbeheer accuraat en snel op te lossen.

Maximaal rendement

Doordat u de werkzaamheden uitbesteed aan een professional, wordt het rendement maximaal benut. Wij bekijken per pand wat de kansen zijn, welke doelgroep het pand aantrekt en welke concurrerende panden in de omgeving liggen. Door ons grote netwerk onder eindgebruikers, maar ook diverse makelaarskantoren, worden leegstaande panden vaak op korte termijn gevuld.

Ontzorgen

Door het beheer van uw pand uit handen te geven, worden de meeste aspecten rechtstreeks door de beheerder behandeld. ProHuis Vastgoedbeheer is het aanspreek punt op het gebied van technische klachten en storingen aan uw panden. Wij schakelen vaste partijen in om de storingen snel en vakkundig op te lossen. Doordat wij met vast partijen werken bespaart u direct geld op reparatie & onderhoud.

Bouwkundige vraagstukken

ProHuis Vastgoedbeheer heeft ruime ervaring in het Vastgoed. Naast het beheren van uw Vastgoed kunnen wij u ook begeleiden bij bouwkunidge vraagstukken zoals renovatie , transformaties of complexe reperaties. Wij sturen en begeleiden deze projecten met onze parnters en houden hiermee, geld, tijd, informatie en kwaliteit tijdens de verschillende fases nauwlettend in de gaten.

Kies welk beheer pakket bij u past

Pakket A

Voor vastgoedbeleggers die professioneel ontzorgd willen worden.

Prijs op aanvraag

Pakket B

Voor vastgoedbeleggers 

die professioneel & financieel 

ontzorgd willen worden.

Prijs op aanvraag

Enkele van onze huurders

Onze website maakt gebruik van cookies om de gebruikservaring te verbeteren, door de site te gebruiken stemt u in met ons gebruik van de cookies.