Ambachtsezoom kavel H Hendrik Ido Ambacht

Algemeen:
Op het volledig nieuw in ontwikkeling zijnde bedrijventerrein ‘Ambachtsezoom’ aan de zuidkant van Hendrik Ido Ambacht wordt een nieuwbouwproject ontwikkeld. Dit project bestaat uit 26 bedrijfsunits welke zijn verdeeld in bedrijfshallen met kantoorruimte (verdeeld over twee bouwlagen) en één vrijstaand kantoor van ca. 2.000m2 BVO . Aan de voorzijde heeft iedere bedrijfsruimte eigen parkeerplaatsen. De luxe en complete afwerking geeft het geheel een zeer moderne uitstraling. De locatie ligt direct aan de A16 op een A1 zichtlocatie!

Duurzaamheid:
De bedrijfsunits worden duurzaam gebouwd en opgeleverd. Zo worden o.a. toegepast:

  • Groen aan de gevels;
  • het toepassen van zonnepanelen op de daken;
  • hoge RC waarden qua isolatie;
  • geheel gasloos, toepassen van een warmtepomp i.c.m. airconditioningsunits;
  • mogelijkheden voor het aanbrengen van aansluitingen van oplaadpunten elektrische auto’s.

Ambachtsezoom is een circulair bedrijvenpark. De gemeente ontwikkelt het gebied en is geïnspireerd door de Cradle to Cradle principes. Alle materialen die gebruikt worden voor gebouwen, straten en omgeving zijn 100% recyclebaar. Dat betekent dat de materialen van goede kwaliteit zijn, een lange levensduur hebben en telkens opnieuw kunnen worden gebruikt/ hergebruikt.  Zo wordt biodiversiteit gecreërd en wordt de lucht en waterkwaliteit verbeterd. Op deze wijze wordt bijgedragen aan de vermindering van CO2 uitstoot.

Kantoorgebouw:

Nadrukkelijk zij vermeld dat deze vrijblijvende informatieverstrekking niet als een aanbieding of offerte mag worden beschouwd. Aan deze gegevens kunnen geen rechten worden ontleend.

Kaart & buurt

Andere projecten

Onze website maakt gebruik van cookies om de gebruikservaring te verbeteren, door de site te gebruiken stemt u in met ons gebruik van de cookies.