2 bedrijfs-/kantoorunits Zwijndrecht

Prohuis ontwikkelt voor Brevo Handelmaatschappij B.V. 2 bedrijfs-/kantoorunits met een totale omvang van 2.104m2 bedrijfsruimte, 380m2 kantoorruimte en 40 parkeerplaatsen. Het complex wordt uiteraard duurzaam gebouwd met o.a. zonnepanelen op het dak, hoge isolatiewaardes en geheel gasloos.

Omschrijving
Langs de rijksweg A16 (Rotterdam-Dordrecht-Breda) komt op het bedrijventerrein ‘Bakestein’ in Zwijndrecht 2 duurzame en zeer hoogwaardig afgewerkte bedrijfs-/kantoorunits. De units beschikken over een bedrijfshal met een kantoorruimte verdeeld over twee verdiepingen. Aan de voorzijde heeft iedere bedrijfsunit 7 eigen parkeerplaatsen. De luxe en complete afwerking geeft het geheel een zeer moderne uitstraling. De A16 is één van de belangrijkste snelwegen in Nederland en is de verbinding tussen Rotterdam, Dordrecht, Breda en Antwerpen. Ook beschikt het bedrijventerrein over een uitstekende openbaar vervoerverbinding.

De bedrijfsunits worden duurzaam gebouwd en opgeleverd. De units beschikken over onder andere:

  • zonnepanelen op het dak;
  • hoge Rc-waarde;
  • geheel gasloos, toepassing van een aircoinstallatie met de mogelijkheid tot verwarmen;
  • mogelijkheden voor het aanbrengen van aansluitingen van oplaadpunten voor elektrische auto’s.

Bedrijventerrein
Bedrijventerrein Bakestein is een modern en ruim opgezet bedrijventerrein en is gelegen langs de A16 op de transportas Rotterdam- Antwerpen. Het bedrijventerrein biedt een vrijwel directe aansluiting op rijksweg A16. Rijkswegen A15 en A29 zijn binnen enkele minuten bereikbaar. Op het bedrijventerrein zijn een aantal grote bedrijven gevestigd, waaronder logistieke bedrijven, bouwondernemingen, dakdekkers, productiebedrijven, automobielbedrijven en diverse handelsbedrijven in het MKB-segment. Het hoogwaardige bedrijventerrein heeft een parkmanagementorganisatie.

Offerte:

Nadrukkelijk wordt vermeld dat bovenstaande objectinformatie niet als aanbieding of offerte mag worden beschouwd. Indien u een aanbieding of offerte wenst kan ons kantoor deze, in overleg met en na goedkeuring door opdrachtgever, op basis van specifieke gegevens verzorgen. Een transactie kan pas dan tot stand komen nadat eigenaar schriftelijk hiervoor haar goedkeuring heeft verleend.

Kaart & buurt

Onze website maakt gebruik van cookies om de gebruikservaring te verbeteren, door de site te gebruiken stemt u in met ons gebruik van de cookies.