PROHUIS GEEFT 62 HECTARE KAVELS TOT 100.000 M2 UIT OP BCT

11 maart 2019

Treeport BCT Partners BV, de partij achter het bedrijventerrein Business Centre Treeport (BCT), heeft onlangs Prohuis BV aangesteld om 62 hectare grond uit te geven langs de A16-E19. Vandaag is de site online gegaan. Het gaat hierbij om kavels op de grens van Nederland en België in de gemeente Zundert en de stad Hoogstraten.

Kavels voor ondermeer logistieke doeleinden zijn beschikbaar vanaf 5.000 m2 tot 100.000 m2. “Er zijn nog maar weinig plekken waar je nog 100.000 m2 grond kan krijgen. Het BCT is er één van. Hiermee is het BCT dus geschikt voor zowel het MKB als voor de logistieke multinationals”, aldus Arjan van de Graaf, directeur en eigenaar van Prohuis BV.

Aandacht voor ecologie
Van de Graaf: “Het BCT zal op alle fronten uniek zijn. Zo is er veel aandacht besteed aan de ecologisch verbinding. Er komt een waterrijke inrichting met een balans in het grondwaterverbruik en grondwatergebruik, irrigatie, infiltratie en anti-verdroging, waterzuivering en gescheiden systemen. Ook worden er drie windmolens op het BCT gesitueerd, zullen de daken van bedrijfsgebouwen worden voorzien van zonnepanelen en komt er een zonnepanelenpark. Al met al is dit goed voor het opwekken van meer dan 20 MWh per jaar”.

Nieuwe site
Ondernemers die op zoek zijn naar milieuvriendelijke huisvesting met een groene tint, die kunnen volgens Van de Graaf terecht op het BCT. Meer details is te vinden op de gloednieuwe site die vandaag online is gegaan: www.businesscentretreeport.eu

Treeport BCT Partners BV werkt ook samen met DCB Energy. DCB Energy is voorloper op het gebied van duurzame brandstoffen zoals LNG, CNG+ (Hoogcalorisch), Waterstof (H2O) en HVO. Het BCT zal naar verwachting uitgroeien tot de grootste duurzame EnergieHUB van de Benelux.

Bron: https://vastgoedjournaal.nl/news/39552/prohuis-geeft-62-hectare-kavels-tot-100-000-m2-uit-op-bct

 

Deel dit stuk

Onze website maakt gebruik van cookies om de gebruikservaring te verbeteren, door de site te gebruiken stemt u in met ons gebruik van de cookies.