Nieuwe ontwikkeling tankstation met horecagelegenheid aan de N295 te Venlo

19 april 2017

Wij zijn gestart met de bouw van een tankstation in combinatie met horecagelegenheid aan de N295 te Venlo.  Per direct op zoek naar een horeca partij om zich hier te vestigen, betreft 700m2 verdeeld over 2 lagen. Huurprijs op aanvraag. Interesse? j.vanderpas@prohuis.nl

 

Greenport Venlo
Greenport Venlo is het tweede tuinbouwgebied van Nederland. Samen met de aangrenzende Duitse regio Niederrhein is Greenport Venlo zelfs het grootste van Europa. Alle schakels in de agro-food keten zijn er aanwezig: van primaire sector – food, feed en fl owers – tot handel en verwerking. Greenport Venlo richt zich o.a. op gebiedsontwikkeling, innovatie van producten, processen en markten. Daartoe brengt Greenport Venlo onderzoekers, onderwijsinstellingen, ondernemers, overheden en omgeving bij elkaar. Dit moet de economische waarde in de verssector de komende tien jaar verdubbelen van 1 naar 2 miljard euro. Het hart van Greenport Venlo is de regio rondom Venlo. Greenport Venlo is een van de zes Greenports die Nederland kent. Greenport Venlo omvat een unieke samenwerking tussen ondernemers, overheid, onderzoekers, onderwijs en de bewoners in de omgeving op het gebied van agribusiness. Centraal in de samenwerking staan het stimuleren van innovaties, het creëren van een aantrekkelijke woon- en leefomgeving en een integrale gebiedsontwikkeling. Het doel is een impuls te geven aan de economie van Noord-Limburg e.o.

2-1

Deel dit stuk

Onze website maakt gebruik van cookies om de gebruikservaring te verbeteren, door de site te gebruiken stemt u in met ons gebruik van de cookies.