BVG Fase 2 Hendrik Ido Ambacht

26 juni 2018

NIEUW IN ONTWIKKELING”

Bedrijfsverzamelgebouw Fase 2 op Ambachtsezoom te Hendrik Ido Ambacht. Aan de zuidkant van Hendrik-Ido-Ambacht wordt een nieuw bedrijventerrein aangelegd Ambachtsezoom. Het terrein wordt begrensd door de Ambachtsezoom, de van het kavel Rijsdijk, de Langeweg, De Baak, de A16 en de Reeweg. De oppervlakte is 30 hectare.

Wij zijn druk bezig met de voorbereidingen voor de ontwikkeling van 10 hoogwaardige bedrijfsruimtes van ca. 460m2 met ca. 110m2 kantoorruimte. Samen met de gemeente werken we aan een hoge kwaliteits- en duurzaamheidsuitstraling. Zo worden de gebouwen voorzien van groene daken, groene gevels en zonnepanelen. Interesse in een bedrijfs-/kantoorunit? Schrijf u dan vast in via j.vanderpas@prohuis.nl.

 

gunstig
Het nieuw bedrijventerrein heeft als groot voordeel dat het gemakkelijk te bereiken is via de A16. Die gunstige ligging wekt de interesse van het (lokaal) bedrijfsleven, maar ondernemers hebben meer redenen om voor dit bedrijventerrein te kiezen. Zo wordt er gedacht aan twee tankstations die ook alternatieve brandstoffen verkopen. Zeker is dat de energievoorziening op het terrein middels warmteopwekking centraal geregeld zal worden.

Deel dit stuk

Onze website maakt gebruik van cookies om de gebruikservaring te verbeteren, door de site te gebruiken stemt u in met ons gebruik van de cookies.