10 jarige huurovereenkomst getekend met de gemeente Capelle aan den Ijssel!

16 februari 2018

Prohuis ontwikkelt samen met belegger Wouda Invest een bedrijfsverzamelgebouw ter grootte van 28 kantoor- en bedrijfsunits in de wijk Fascinatio in Capelle a/d IJssel.

Jordi van der Pas van ontwikkelaar Prohuis: “Nu de staalconstructie de lucht in gaat en de opleverdatum dichterbij komt hebben wij zojuist de helft van het project verhuurd aan de gemeente Capelle aan den IJssel. Na lange en goede gesprekken met de gemeente en onze makelaar het Goeie Huys Vastgoed zijn wij verheugd dat wij met de gemeente een 10- jarige huurovereenkomst hebben mogen ondertekenen.”

Aangepast
Op deze nieuwe locatie aan de rand van de woonwijk Fascinatio zal een combinatie van de scholen RVKO, BLICK en PCPO haar deuren openen begin augustus. De bedrijfs-/kantoorunits zullen geheel naar wens van de gemeente worden aangepast c.q. ingericht tot klaslokalen.

Gemeente op de kaart gezet
De keuze voor dit project vanuit de gemeente is naast de goede ligging en uitstraling tevens de duurzaamheid van het gebouw. Er is gekozen voor een luchtwarmtepomp met vloerverwarming en zonnepanelen, waardoor het gebouw zo goed als energieneutraal is. “Dat is uniek omdat bedrijfsverzamelgebouwen veelal snel en goedkoop worden gebouwd. Dit zet niet alleen het project op de kaart maar ook de gemeente Capelle aan den IJssel”, aldus Van der Pas.

Op dit moment is er reeds 70% verhuurd en er zijn nog enkele units beschikbaar.

Deel dit stuk

Onze website maakt gebruik van cookies om de gebruikservaring te verbeteren, door de site te gebruiken stemt u in met ons gebruik van de cookies.