Stagiaire Marketing & Communicatie GEZOCHT

31 oktober 2019

Stagiaire Marketing & Communicatie GEZOCHT

Leergierig, ambitieus, op zoek naar een kans om jezelf binnen je vakgebied te ontwikkelen? Met deze stage lever je een bijdrage aan de content marketing en branding van Prohuis.

Prohuis legt zich toe op de ontwikkeling van woningen, appartementen, kantoren, bedrijfsverzamelgebouwen en commercieel vastgoed. Als zelfstandig ontwikkelaar is Prohuis niet gelieerd aan een bouwbedrijf, hypotheekverstrekker of bankinstelling. Prohuis ontwikkelt voor derden, in samenwerkingsverband en voor eigen portefeuille. De onderneming laat zich kenmerken door drie sleutelwoorden: “passie, creativiteit en dynamiek”.

Wat verwachten wij van jou?
Prohuis is momenteel erg actief met de doorontwikkeling van de website en contentmarketing in het vastgoed. Content is natuurlijk ontzettend belangrijk, nieuwberichten, schitterende foto’s, korte en pakkende teksten en gave video’s. Daarnaast gaan we aan de slag met nieuwe campagnes, bouwprojecten en nieuwsitems die een mooi plek moeten gaan krijgen op de website. Het leuke is dat je meteen resultaat ziet van je werk en je het volledige bouwproces van A-Z mee kan maken;

Wij zoeken een enthousiaste en creatieve stagiaire die niet bang is om aan het werk gezet te worden.

Meer informatie? Neem contact op via 010-32 12 120.

Deel dit stuk

Onze website maakt gebruik van cookies om de gebruikservaring te verbeteren, door de site te gebruiken stemt u in met ons gebruik van de cookies.