Sponsor van Sparta Rotterdam Vrouwenvoetbal

1 november 2022

ProHuis sponsort ook dit seizoen de persoonlijke sponsor van Sparta Rotterdam Vrouwenvoetbal speelster Veerle van Spijk is. Met trots dragen onze 43 speelsters, waaronder Veerle, het Spartaans rood/wit. Speelsters vanuit allerlei delen van het land, die voetbaldromen hebben zoals ook voetballers binnen de Jeugdopleiding van Sparta Rotterdam die hebben.

Veerle gaat haar vierde seizoen in als Spartaanse en is een van onze speelsters met een voetbaldroom. Na een vervelende knieblessure en een lange revalidatie, staat Veerle weer op het veld en heeft ze recent haar debuut gemaakt in de BVO Beloften Competitie. Veerle reist vrijwel dagelijks vanuit Drunen naar Rotterdam, in combinatie met haar studie aan de Johan Cruyff Academy in Tilburg.

Mede dankzij onze betrokkenheid en bijdrage aan het Vrouwenvoetbal van Sparta Rotterdam, worden voetbaldromen werkelijkheid en dragen wij bij aan de talentontwikkeling van Veerle.

Deel dit stuk

Onze website maakt gebruik van cookies om de gebruikservaring te verbeteren, door de site te gebruiken stemt u in met ons gebruik van de cookies.