64 luxe appartementen Rotterdam

Hoogwaardige transformatie van een oud kantoorpand aan de ‘s-Gravenweg 659 in Rotterdam naar 64 luxe huur appartementen. Het gebouw beschik onder andere over een eigen gym en een gemeenschappelijk ruimte voor studie/werk en ontmoeting.De locatie is centraal gelegen aan de mooie de mooie en historische ‘s-Gravenweg.De locatie is niet alleen goed te bereiken met de auto maar ook met het OV. Het metrostation en de snelweg liggen om de hoek. Tevens ben je binnen 10 minuten in het centrum van Rotterdam, ligt de universiteit op een steenworp afstand en mocht je een wandeling willen maken ben zo in het kralingse bos.

Mede vanwege de toepassing van kwalitatief hoogwaardige materialen en de stijlvolle afwerking, genieten huurders van Prinsendock van ongekend wooncomfort. Er is privé parkeergelegenheid op eigen terrein en een fraaie gemeenschappelijke voortuin met zitgelegenheid en verlichting. Aan de achterkant bij het water vind je een buitenterras. Ook het interieur is ontworpen met een scherp oog voor detail en ademt luxe. Als kers op de taart biedt Prinsendock een gemeenschappelijke lounge en een state-of-the-art Technogym fitnessruimte. Beide ruimtes zijn uitsluitend bestemd voor huurders.

Deze woonbeleving is ongeëvenaard in Rotterdam binnen dit huursegment. Zonder overdrijven kun je spreken van een ware premium living experience.

Van werken naar wonen dus. En toch ook nog een beetje werken. Want in het kleinschalige Prinsendock vind je niet alleen 64 luxe appartementen (ca. 1.130 – 1.755 incl. p.m.), maar ook een multifunctionele ruimte waar bewoners zelf invulling aan kunnen geven. De ideale plek voor working-from-home, wanneer je even geen zin hebt om met je laptop aan de eettafel te zitten. Toch liever écht thuiswerken? Omdat je in Prinsendock kunt kiezen uit appartementen met 1 of 2 slaapkamers, verkeer je ook nog eens in de geweldige omstandigheid dat je een aparte werkkamer kunt creëren.

Kaart & buurt

Onze website maakt gebruik van cookies om de gebruikservaring te verbeteren, door de site te gebruiken stemt u in met ons gebruik van de cookies.