3 bedrijfs/-kantoorunits Vlaardingen

OMSCHRIJVING
In het Deltagebied op bedrijventerrein “Zeemanshaven” in Vlaardingen wordt binnenkort gestart met de ontwikkeling van een tweetal grote bedrijfs/kantoorunits met ruim voldoende parkeergelegenheid op eigen terrein.

Het project wordt gerealiseerd nabij de Kringloopwinkel “Het Goed” en is bereikbaar via een nieuwe in- en uitrit vanaf de Heliniumweg. De beoogde ontwikkeling betreft de realisatie van 3 units, waarvan momenteel nog 2 turn-key units beschikbaar zijn voor verhuur.

Unit 1
Unit 1 is gelegen aan de achterzijde van het bedrijfsverzamelgebouw en betreft een bedrijfshal van 774 m2 met aan de voorzijde een kantoorruimte van in totaal 102 m2, evenredig verdeeld over 2 verdiepingen. Direct voor het object zijn 10 parkeerplaatsen gelegen.

Unit 2
Unit 2 is de middelste unit en betreft eveneens 785 m2 bedrijfsruimte met 102 m2 kantoorruimte, verdeeld over 2 verdiepingen. Aan de voorzijde van het object zijn 10 parkeerplaatsen gelegen.

Gedurende de ontwikkelfase behoort het tevens tot de mogelijkheden beide units te combineren, waardoor een bedrijfsruimte gecreëerd kan worden van 1.560 m2.

OPLEVERINGSNIVEAU – BEDRIJFSHAL
– Een monoliet vloeistof dichte betonvloer met een maximale vloerbelasting van 2.500 kg/m2;
– Een maximale vrije hoogte van ca. 9 meter;
– Elektrische bedienbare overheaddeur (4,5m x 4,5m);
– Er is constructief rekening gehouden met het plaatsen van een kraanbaan (incl. kraanbaanligger, excl. rails en maximaal draagvermogen van 5 ton).
– Led verlichting;
– Diverse wandcontactdozen;
– Krachtstroom;
– Unit scheidende wanden van gasbeton;

OPLEVERINGSNIVEAU – KANTOORRUIMTE
– Grote raampartijen voor natuurlijk lichtinval voorzien van isolerende beglazing;
– Systeemplafond met Led verlichting;
– Verwarming d.m.v. warmtepompsysteem;
– Afgewerkte wanden met gesausd glasweefsel;
– Pantry met aansluitingen voor elektrische apparatuur;
– Luxe betegelde toiletruimte met fontein en afzuiging;
– Kabelgoten voorzien van data- en elektra aansluitingen;
– Airconditioning;

OPLEVERINGSNIVEAU BUITENTERREIN
Het buitenterrein wordt volledig verhard door middel van klinkerbestrating, waarbij er 10 parkeerplaatsen per unit gerealiseerd worden.

DUURZAAMHEID
De ontwikkeling kent een duurzaam karakter. Er wordt geen gasaansluiting gerealiseerd en het object voldoet tevens aan de isolatiewaarden conform het bouwbesluit.

LIGGING EN BEREIKBAARHEID
De rivierzone Vlaardingen, gelegen op de rechter Maasoever, strekt zich uit vanaf de Benelux corridor tot aan het recreatiegebied de Lickebaerd met daarin diverse bedrijventerreinen.
Het te realiseren bedrijfsgebouw is gelegen op bedrijventerrein Deltagebied direct achter de gamma bouwmark en Kringloopwinkel “Het Goed”. Via de Deltaweg zijn de Rijksweg A20 (afslag Vlaardingen) en de Rijksweg A4 (Knooppunt Benelux tunnel) binnen enkele autominuten bereikbaar.
Op enkele minuten lopen is het in ontwikkeling zijnde metrostation Vlaardingen Centrum gelegen, alwaar binnenkort de metroverbinding Hoek van Holland – Rotterdam langs rijdt. Daarmee bent u verzekerd van een snelle verbinding ten opzichte van omliggende steden als Maassluis, Schiedam en Rotterdam.
BESCHIKBAAR
De beschikbaarheid van het object is in overleg en is afhankelijk van de bouwplanning.

HUURPRIJS
Unit 1: € 5.800,- per maand excl. BTW VERHUURD
Unit 2: € 5.800,- per maand excl. BTW

Nadrukkelijk zij vermeld dat deze vrijblijvende informatieverstrekking niet als een aanbieding of offerte mag worden beschouwd. Aan deze gegevens kunnen geen rechten worden ontleend.

Kaart & buurt

Andere projecten

Onze website maakt gebruik van cookies om de gebruikservaring te verbeteren, door de site te gebruiken stemt u in met ons gebruik van de cookies.