Prohuis start met de bouwbegeleiding van de Willemstoren in Rotterdam

14 juli 2017

Prohuis voert namens M3E de directievoering  van de bouw van de Willemstoren aan het Willemsplein in Rotterdam.

Aan de voet van de Erasmusbrug zal medio 2018 de Willemstoren opgeleverd worden, een charmante nieuwbouwontwikkeling van 40 meter hoog die plaats biedt aan 76 stadsappartementen, alle huur. Het gebouw richt zich nadrukkelijk op bewoners met een stedelijke leefstijl. Er komen studio’s, twee- en driekamerappartementen. De lobby, verkeersruimten en de terrassen worden vormgegeven als aan elkaar geschakelde collectieve ruimtes met een hotelachtige kwaliteit. Ze bieden ruimte voor een overleg, een feest, picknick of barbecue.

Het gebouw is een ontwerp van IWT en Studio for New Realities architecten. LSI Property Investment en Inspire Real Estate zijn ontwikkelaars van het gebouw. Delta Lloyd zal eigenaar (en beheerder) worden na oplevering.

De Willemstoren ligt in het Scheepvaartkwartier aan het Willemsplein, aan de voet van de Erasmusbrug en centraal in Rotterdam. Het Willemsplein dankt haar naam aan het bezoek van Koning Willem III op 28 juli 1851.

 

Deel dit stuk

Onze website maakt gebruik van cookies om de gebruikservaring te verbeteren, door de site te gebruiken stemt u in met ons gebruik van de cookies.