Prohuis rijd de Rotterdamse Vastgoed Rally!

11 september 2023

Op vrijdag 8 september is het in Rotterdam een feest voor iedereen met een passie voor bijzondere auto’s. Dan klinkt het startschot voor de tweede editie van de Rotterdamse Vastgoed Rally. Prohuis was hierbij aanwezig!

In totaal reden er 72 auto’s mee allemaal voor de steun van het goede doel ” Rijvereniging de Hazelaar”

Paardrijden helpt kinderen met een motorische beperking een betere balans ontwikkelen. Dat was de gedachte van medewerkers van het toenmalige kinderrevalidatiecentrum in Hillegersberg. Zij zorgden ervoor in 1976, dat de Stichting Pony en Paardrijden Gehandicapten Rotterdam (SPPGR) werd opgericht, de voorloper van “De Hazelaar”. Zij vond in eerste instantie gastvrijheid bij de Schieruiters. De belangstelling, maar ook het therapeutisch effect op de ruiters was zo groot dat de Stichting onderdak heeft gezocht bij de Rotterdamsche Manege. In 1986 werd de grote stap gemaakt naar een eigen plek in het Schiebroekse Park onder de eigen, inmiddels volledig vertrouwde naam: Rijvereniging ‘’De Hazelaar.’’

Deel dit stuk

Onze website maakt gebruik van cookies om de gebruikservaring te verbeteren, door de site te gebruiken stemt u in met ons gebruik van de cookies.