Intervieuw in het Vastgoedjournaal over Fascinatio te Capelle aan den Ijssel!

31 augustus 2017

De ontwikkeling van Fascinatio, de nieuwe woonwijk en kantorenpark in Capelle aan den IJssel, komt eindelijk op stoom. Zo is Prohuis uit Hendrik Ido Ambacht samen met belegger Wouda Invest gestart met de ontwikkeling van een groot bedrijfsverzamelgebouw van 6643 m2.

“Twee weken geleden toen wij samen met de gemeente Capelle a/d IJssel de eerste paal sloegen werd nog eens in een speech aangehaald dat dit voor de gemeente de eerste ontwikkeling in 8 jaar tijd is op Fascinatio”, zegt Jordi van der Pas van Prohuis in een toelichting.

Bijna 30 units
Het 6643 m2 grote bedrijfsverzamelgebouw krijgt 28 bedrijfsunits tussen 91-594 m2 (kantoor en bedrijfsruimte) die te huur zijn tegen maandhuren van €725-€2835. ’t Goeie Huys Vastgoed uit Capelle a/d IJssel is belast met de verhuur. Het gehele object is in belegging genomen door Wouda Fascinatio BV, een vennootschap van Wouda Invest. Volgens Van der Pas verlopen de eerste gesprekken met potentiële huurders positief. “We kunnen nu nog niets zeggen, maar het ziet er positief uit”. De realisatie is in handen van aannemer Bouwbedrijf Vrolijk.

Fascinatio ligt in de driehoek tussen de Abram van Rijckevorselweg (N210), net mettro- en busstation Capelsebrug en de metrobaan van Capelle a/d IJssel. Vlakblij ligt kantorenpark Brainpark III in Rotterdam, bedrijventerrein Rivium en Businesspark Rhijnspoor.

Bron: https://vastgoedjournaal.nl/news/32880/-lsquo-eerste-ontwikkeling-op-fascinatio-in-acht-jaar-tijd-rsquo-

Deel dit stuk

Onze website maakt gebruik van cookies om de gebruikservaring te verbeteren, door de site te gebruiken stemt u in met ons gebruik van de cookies.