Het Ambachtse bedrijf AmbiPack B.V. verhuist van De Sandeling naar circulair bedrijvenpark Ambachtsezoom.

1 juni 2022

Het Ambachtse bedrijf AmbiPack B.V. verhuist van De Sandeling naar circulair bedrijvenpark Ambachtsezoom.

Ambachtezoom BV – een samenwerking van onder andere Prohuis BV en Jan Tio Holding BV – tekende gisteren de koopovereenkomst voor een bedrijfskavel met gemeente Hendrik-Ido-Ambacht.

Op de kavel van bijna 11.400 m² aan de Kringloopweg komen in totaal 5.210m2 bedrijfsruimte, 2.585m2 kantoorruimte en 140 parkeerplaatsen. Ambi Pack biedt hoogwaardige oplossingen op het gebied van voedingssupplementen, medical devices, cosmetica en medicijnen. Het bedrijf is in 1998 opgericht door Jan Tio en een echt familiebedrijf. Er werken ruim 100 mensen, waarvan een groot aantal uit Hendrik-Ido-Ambacht of Zwijndrecht.

Ambi Pack is nu gevestigd op bedrijventerrein De Sandeling in Hendrik-Ido-Ambacht. Het bedrijf heeft dus binnen de eigen gemeente een nieuwe en duurzame huisvesting heeft gevonden.
Directeur Bjorn Hollegien van Ambi Pack: “De verhuizing naar Ambachtsezoom is voor ons een stap die nodig is om verder te kunnen professionaliseren en groeien. We hebben nu zo’n 15 adressen op De Sandeling. Dit is onze kans om alles onder één dak te brengen. Dat is veel efficiënter! Ook onze klanten waarderen dat we kiezen voor een circulair bedrijfspand.”
Wethouder André Flach (Economie): “Ik ben erg blij dat Ambi Pack door hun verhuizing naar een ruim nieuw circulair pand op Ambachtsezoom behouden blijft voor Hendrik-Ido-Ambacht. Dat is goed nieuws voor de werknemers én voor de werkgelegenheid in de gemeente.”

Deel dit stuk

Onze website maakt gebruik van cookies om de gebruikservaring te verbeteren, door de site te gebruiken stemt u in met ons gebruik van de cookies.