79 opslagboxen/garageboxen Emmen

Vanwege het grote succes van diverse opslagboxen/garageboxen projecten worden aan de Oosterbracht, op bedrijvenpark Eigenhaard in Emmen, diverse multifunctionele bedrijfsunits gerealiseerd.

Dit op een zeer strategische locatie in Emmen en dicht bij het centrum. Gelegen tussen het centrum en de woonwijken Bargers en de Rietlanden. Dit park is voorzien van veel parkeerplaatsen en zeer ruim opgezet, zodat lange voertuigen goed kunnen manoeuvreren. In totaal ontwikkelen wij 79 units van 24 m2.

De locatie is zeer geschikt voor zowel ondernemers als particulieren. De multifunctionele opslagboxen/garageboxen lenen zich uitstekend voor ZZP-ers en MKB-ers die behoefte hebben aan hoogwaardige, laagdrempelige, zelfstandige bedrijfsruimte, webshop-ondernemers die opslagruimte nodig hebben, de particulier die zijn goederen wil opslaan of de doe-het-zelver. De perfecte oplossing voor de ondernemer waarvoor een bedrijfshal te groot is.

Locatie:
Opslagboxen/Garageboxen in Emmen worden gebouwd aan de Oosterbracht op het bedrijventerrein Eigenhaard. De locatie ligt dan ook zeer gunstig naast het centrum en dicht bij de rondweg N391, waardoor de bereikbaarheid uitstekend is.

Voordelen van de Opslagboxen/Garageboxen in Emmen (Oosterbracht):
– Units van gewapend beton;
– Afgesloten terrein met toegangscontrole en elektrisch bedienbare poorten;
– 24/7 camerabewaking binnen het terrein;
– Goede bereikbaarheid;
– Eigen post- en vestigingsadres;
– Gemeenschappelijk sanitair;
– Energie middels tussenmeter;
– Beheer door VVE;

Iedere unit is verder voorzien van:
– Hörmann sectionaaldeur;
– Ledverlichting;
– Eigen brievenbus aan voorzijde van het park;
– 3 stopcontacten 220V.

Koopsom:
– 24 m²: 8,0 m x 3,0 m: € 28.000,- V.O.N. (exclusief BTW).
– Projectnotaris van toepassing.

Deze informatie is geheel vrijblijvend, ter informatie en illustratie en uitsluitend bestemd voor geadresseerde en niet bedoeld als een aanbod. Ten aanzien van de juistheid kan geen aansprakelijkheid worden aanvaard, noch kan aan de vermelde informatie enig recht worden ontleend.

Kaart & buurt

Onze website maakt gebruik van cookies om de gebruikservaring te verbeteren, door de site te gebruiken stemt u in met ons gebruik van de cookies.